Slokker Vastgoed

Slokker Vastgoed

Slokker Vastgoed is specialist in het ontwikkelen van nieuwe leefomgevingen in de stad, het herbestemmen van bestaand vastgoed, het bouwen van nieuwe wijken aan de rand van de stad en het ontwikkelen van zorgwoningen. Slokker Vastgoed is onderdeel van de Slokker Groep. In 1935 werd Slokker opgericht als familiebedrijf en dat is het vandaag de dag nog steeds. Niet alleen doordat de familie nog steeds aan het roer staat, maar ook door hoe we ons gedragen.

We zijn trots op wat we doen en bescheiden in hoe we dat uiten. We maken bijzondere, betekenisvolle plekken met oprechte aandacht voor elkaar; voor mens, buurt en natuur. Altijd nieuwsgierig naar hoe het beter, duurzamer en slimmer kan. Creativiteit en lef zijn verweven in onze nuchtere, realistische aanpak. Elke dag weer. Zo realiseren we al jarenlang bijzondere projecten.

Janssen de Jong Projectontwikkeling

Janssen de Jong Projectontwikkeling

Janssen de Jong Projectontwikkeling is een onafhankelijke en risicodragende projectontwikkelaar, met name gespecialiseerd in woningbouwprojecten. Van kleinschalige woningbouwplannen tot duurzame gebiedsontwikkeling of omvangrijke herstructurering. Veelal nieuwbouw, maar ook transformaties. We zijn in staat ontwikkelingen voor eigen risico en rekening te realiseren. Vanuit onze vestigingen in Son en Breugel, Utrecht, Hengelo en Arnhem bestrijken we een groot deel van Nederland en zitten we altijd in de buurt.

Als toonaangevend ontwikkelaar weten we wat de norm van morgen is. Die norm gaat niet alleen over het kiezen voor duurzame oplossingen en toekomstbestendige technieken. Woningen ontwikkelen we voor mensen. Wij creëren voor mensen een van de belangrijkste basisbehoeften in hun leven: een thuis. Een thuis beperkt zich in onze visie niet alleen tot de woning zelf. Ook de directe omgeving integreren we in de bestaande buurt of compleet nieuwe wijk. We ontwikkelen duurzame woningen met aandacht voor circulariteit en natuurinclusiviteit, in wijken die uitnodigen tot bewegen, spelen en sporten. Waar mensen elkaar kunnen ontmoeten in een groene omgeving. De gebruiker is het startpunt en samen vinden we de perfecte balans tussen wooncomfort, gezonde en natuurlijke leefomgeving en circulariteit. Woongeluk noemen we dat. We ontwikkelen toekomstgericht, met respect voor het verleden. Duurzaam, sociaal verbindend en klaar voor volgende generaties.

"De gebruiker is het startpunt en samen vinden we de perfecte balans tussen wooncomfort, gezonde en natuurlijke leefomgeving en circulariteit. Woongeluk noemen we dat."

Naast wonen creëren wij omgevingen waar mensen met plezier werken en winkelen. Al deze disciplines zorgen voor levendige, gedifferentieerde en gezonde leefomgevingen met een unieke identiteit. We houden van variatie en afwisseling. Dat houdt ons scherp. Eenvoudige projecten, complexe binnenstedelijke ontwikkelingen of omvangrijke herstructureringen: wij realiseren het.